Hvad er Praice?

Praice blev født i 2015 af en flok nysgerrige dygtige mennesker, som havde personligheden til at bygge fremtidens løsning til rekruttering. Igennem 2 års forskning og test lancerede vi Praice i 2017. Praice bruges allerede i flere virksomheder til optimering af deres rekruttering.

Hvem vi er

Praice bygger på præmissen om, at personlighed er det der betyder allermest i interaktionen med andre. Både privat og på arbejde. Man siger, at “man bliver hyret på sine kompetencer og fyret for sin personlighed”.

Mange mennesker har igennem karrieren været udsat for personligheds- og adfærdstests for at komme i spil til et job. Dette er dog ofte kun hvis du har været valgt som en af top 3 kandidaterne. Du bruger lang tid på testen, og skal derefter have feedback af en certificeret HR recruiter på den. Spørgsmålene vi stiller er: Siden personlighed er så vigtigt, hvorfor tester de ikke flere - og tidligere i forløbet? Hvad bruger de testen til bagefter? Hvorfor er resultatet så svært at forstå, at kun en certificeret ekspert kan tyde det? Og skal din chef og kollegaer så også certificeres for at forstå din adfærd og personlighed?

Vi kæmper hver dag på, at gøre personlighed til hjertet i enhver rekruttering, medarbejder onboarding og team diskussion. Vores erklærede mål er, at gøre det simpelt og relevant for jobkandidaten, den ansatte, chefen og ledelsen.
Vi kombinerer personlighed med forretning ved at forudsige, hvordan en jobkandidat vil performe og passe ind i organisationen. Dette gør vi ved, at indsamle alle data (personlighed og stamdata) for den specifikke organisation, matche det med deres performance og dermed danne et unikt DNA for virksomhedens medarbejdere. Dette bruger vi som grundlag for at forudsige om en jobkandidat vil passe ind og performe i virksomheden og i den givne stilling.
Vores team specialiserer sig i psykologi, machine learning, rekruttering og mobile IT platforme. Hver dag diskuterer vi, hvordan vi kan bruge vores viden og erfaring i krydset mellem psykologi, IT og brugervenlighed til at gøre personlighed relevant, strategisk og tilgængeligt for alle.

Har du lyst til at vide mere?

PRAICE APS (CVR: 35843345) - HEJREVEJ 33, 2400 KØBENHAVN NV, DANMARK
COPYRIGHT © 2018 PRAICE. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES
Scroll Up