Skip to main content
1

Få sat ord på dine personlige styrker

Du får hjælp til at få sat ord på dine personlige styrker. Ikke alle er lige bevidste om deres mest fremtrædende styrker - eller lige bekvemme ved at skulle sætte positive ord på sig selv. Praice taler dine styrker ind for dig og fortæller hvordan du tilføjer værdi i en virksomhed.
2

Et 360 graders billede af dig

Praices Soft Skill CV lægger op til mere end et selvbillede. Med inddragelse af netværket tilbydes et 360 graders billede af dig, hvilket gør Soft Skill CV’et mere objektivt, mere troværdigt og mere nuanceret. Vi har sågar hørt arbejdsgivere sige, at de ikke så det nødvendigt at ringe til referencer, når de havde et Soft Skill CV, da den samlede profil jo allerede indeholdt al den feedback, de søgte.
3

Personligt og kan anvendes bredt

Det er personligt og kan anvendes bredt, uanset hvilken stilling du søger. Det handler nemlig om dig - og dine styrker - og ikke om det enkelte job.
4

Sjovt og nemt at få oprettet

Det er både sjovt og nemt at få oprettet - hvis du bruger 5 minutter på at lave en Praice Profil og invitere dit netværk, skal vi nok formulere alle dine styrker for dig.
5

Direkte klar til brug

Det er direkte klar til brug, når din profil er på plads, da det allerede er professionelt opsat for dig! Så det er lige til at printe eller vedhæfte en ansøgning.
Har vi fanget din interesse? I så fald kan du oprette din egen profil her.
Vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen!
Praice

Author Praice

Screen kandidater ud fra 360 adfærdsprofilering. Få øget diversitet i jeres kandidatudvalg og styrk performance hos nyansatte.

More posts by Praice