Skip to main content

Nøglen til succes ligger i medarbejderne

Andersen Biler er en virksomhed i vækst. De opererer med en klar vision om at blive Sjællands mest eftertragtede bilforhandler. Vejen dertil går gennem en kontinuerlig investering i medarbejderne, lyder det fra virksomhedens COO, Thomas Klahn.

420+
ansatte
15
filialer
50
årlige rekrutteringer
100
fokus på den enkelte

Soft skills er en del af vores strategi

Hos Andersen Biler er man ikke i tvivl. Glade medarbejdere giver glade kunder – og når kunderne er glade, går forretningen også godt. En central faktor i at sikre den trivsel er en kortlægning af soft skills.

“Vi kigger grundigt på soft skills allerede under rekrutteringen. På den måde kan vi se, om en ansøger vil passe ind i vores kultur. Via Praice har vi en unik mulighed for at kigge på styrker på tværs og den vej igennem sammensætte de helt rette teams. Samtidig har vi stor indsigt i hver enkelt medarbejder, hvilket gør det muligt at tilpasse både motivation og ledelsesstil ud fra den enkeltes personlighed.”

– Thomas Klahn, COO hos Andersen Biler

Hjørnesten i rekrutteringsprocessen

Når Andersen Biler rekrutterer, er der fire elementer, der virkelig betyder noget for dem:

1

Kandidatens soft skills og personlige profil
2

Kemi og match med virksomhedens kultur
3

Resultat af en case - sammenholdt med soft skills
4

Faglige forudsætninger og interesse i Andersen Biler

“Det siger meget om en virksomhed, at de sætter sig så grundigt ind i personen bag ansøgningen”

Claus Jensen er en af de seneste, der er ansat i Andersen Biler. Han bemærkede hurtigt, at der var en stor interesse for hele hans personlighed og ikke blot de faglige kvalifikationer.

“Det siger meget om en virksomhed, at de sætter sig så grundigt ind i personen bag ansøgningen. Allerede tidligt kunne jeg mærke, at de havde et stort fokus på udvikling – både hvad angår mig, min ledelsestilgang, virksomhedskulturen og forretningen som helhed. Det betyder rigtigt meget for mig. Det er vigtigt, at der er match mellem virksomhed og medarbejder. Her er Praice et rigtig godt værktøj.”

– Claus Jensen, Filialchef hos Andersen Biler i Roskilde

En konsekvent investering

Det er vigtigt for Andersen Biler, at arbejdet med soft skills kommer alle til gode, og at det bliver brugt og gør en reel forskel i hverdagen.

Derfor afholder de løbende udviklingsworkshops for medarbejderne, hvor de tager udgangspunkt i Praice Profilerne. Gennem indsigt og øvelser bliver de klogere på hinanden – både som kolleger og ledere. Det styrker både forståelsen og kommunikationen i teamet.

Book et møde