Skip to main content

Cases

Vi sætter en dyd i at hjælpe vores kunder, hvad enten det drejer sig om beskæftigelse, rekruttering, jobsøgning eller teamudvikling. Læs historierne og forstå hvorfor.

Vordingborg Kommune

I Vordingborg Kommune har man god erfaring med at bruge Praice som en del af beskæftigelsesindsatsen. Camilla Nymark, coach og underviser i jobcenteret, deler her sine personlige oplevelser og erfaringer med at bruge platformen.
Læs hele casen

3

Læs her hvordan 3 gjorde op med den traditionelle måde at ansætte og sammensætte teams på – et forløb, der bevægede sig væk fra den mere traditionelle rekrutteringsproces mod en analytisk tilgang.
Læs hele casen

Pulsure

Læs her hvordan Pulsure.dk blev klogere på både individuelle og fælles styrker efter en workshop med en Praice Partner.
Læs hele casen

Indsats

Læs her hvordan Indsats på effektiv vis bruger Praice til at grave et spadestik dybere i deres daglige arbejde med at få ledige i job – uden at der slækkes på nærværet.
Læs hele casen

Online Advisor

Læs her, hvordan Online Advisor fik bedre teamforståelse og styrket kommunikation efter et forløb hos en Praice Partner.
Læs hele casen

Illum

Læs her hvordan Illum blev udfordret på den klassiske kandidatscreening, og hvordan de i dag ansætter først efter adfærd og sekundært efter erfaring, og opnår øget diversitet i processen.
Læs hele casen

Er I de næste?

Book et uforpligtende møde med Tina og hør nærmere.
Book et møde