Skip to main content

Bliv certificeret Praice Pro Superbruger

Har du erfaring med Praice Pro, men drømmer om gå linen ud og blive noget nær ekspert i Praice? Så bør du overveje at blive Certificeret Praice Pro Superbruger – vi starter snart et nyt hold op igen.

Udbytte

Som Certificeret Praice Pro Superbruger går du den ekstra mil fra at være standardbruger til superbruger. Du får et mere dybdegående indblik i både psykologi og platform, og du klædes på at til at kunne undervise andre i Praice.

Du får også mulighed for at møde ligesindede superbrugere til Praice’s halvårlige brugergruppemøder, hvor der udover produktnyt og interessante indlæg vil være mulighed for faglig sparring på tværs af jobcentre, a-kasser og Anden Aktører.

Målgruppe for kurset

Kurset er for dig, der har erfaring med at bruge Praice Pro til beskæftigelse, men gerne vil et spadestik dybere.

Måske er du udpeget Praice-ansvarlig i dit jobcenter og har brug for mere omfattende viden for at kunne rådgive og supportere dine kolleger. Det kan også være, at du skal kunne undervise nytilkomne kolleger i, hvordan de kommer i gang med Praice Pro.

Indhold og form

Baseret på en kombination af oplæg, teorigennemgang, diskussioner i plenum og praktiske øvelser, vil du undervejs i kurset komme til at stifte bekendtskab med følgende indhold:

  • Teorien og psykologien bag Praice
  • Den gode, personlige tilbagemelding på en Praice Profil
  • Hvordan du klæder andre på til at komme i gang med Praice
  • Eksempler på anvendelse og gode brugerhistorier
  • Best practice og hyppigt stillede spørgsmål
  • Indsigt i platformen som superbruger
  • Praice-diplom som bevis på certificeringen

Kurset består af en heldagsworkshop, en pause og så en halvdagsworkshop:

En heldags workshop fuld af undervisning og øvelser

Pause med opgaveløsning og hvor du anvender Praice i praksis

En halvdags opfølgningsworkshop

Hvad siger tidligere kursister?

  • Der var en god variation af øvelser, oplæg og netværk. Og gå-turen med en partner, man ikke kendte gav gode indsigter og idéer. Jeres gode energi og stemningsskabende væsener var med til at gøre dagen både særlig, og noget man virkelig kan bruge “derhjemme”. – Pernille Therkildsen, jobkonsulent ved Holbæk Jobcenter
  • Det var godt at møde andre mennesker, der også brænder for Praice – og så at høre mere om de muligheder, det giver for både borgere og virksomheder. – Lars Marchmann, virksomhedskonsulent ved Svendborg Jobcenter
  • Alt smeltede sammen i en skøn buket. I to undervisere var rigtig gode til max. at gøre os nysgerrige på dette værktøj, på hver jeres måde. Meget tilpas vekslen mellem at sidde stille, bevæge os, lytte til ny viden,  og til at koble til praksis. I gør det super godt!  – Anita Sand, karriererådgiver ved konsulenthuset Ballisager

Praktisk information

Næste kursus starter:
4. oktober 2023 fra 9.00-16.00 med opfølgning 6. december fra 9.00-12.00.

Kurset finder sted på Charlottenlund Slot, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund.
Der er gratis parkering ved det gamle Danmarks Akvarium.

Prisen er 7.500 DKK for tilmelding af én deltager, 5.000 DKK for eventuelt yderligere deltagere. Prisen er ekskl. moms og inkluderer frokost den første kursusdag. Fakturering sker i forlængelse af kursets første dag.

Der er et max på 12 deltagere per kursus.

Tilmeldingsfrist: 15. september 2023

Tilmeldingen er bindende.

Tilmeld dig her!