Skip to main content

Bliv certificeret Praice Pro Superbruger

Har du erfaring med Praice Pro, men drømmer om gå linen ud og blive noget nær ekspert i Praice? Så kan du have gavn af at gennemføre vores kursus og blive Certificeret Praice Pro Superbruger.

Udbytte

Som Certificeret Praice Pro Superbruger går du den ekstra mil fra at være standardbruger til superbruger. Du får et mere dybdegående indblik i både psykologi og platform, og du klædes på at til at kunne undervise andre i Praice.

Du får også mulighed for at møde ligesindede superbrugere til Praice’s halvårlige brugergruppemøder, hvor der udover produktnyt og interessante indlæg vil være mulighed for faglig sparring på tværs af jobcentre, a-kasser og Anden Aktører.

Målgruppe for kurset

Kurset er for dig, der har erfaring med at bruge Praice Pro til beskæftigelse, men gerne vil et spadestik dybere.

Måske er du udpeget Praice-ansvarlig i dit jobcenter og har brug for mere omfattende viden for at kunne rådgive og supportere dine kolleger. Det kan også være, at du skal kunne undervise nytilkomne kolleger i, hvordan de kommer i gang med Praice Pro.

Indhold og form

Baseret på en kombination af oplæg, teorigennemgang, diskussioner i plenum og praktiske øvelser, vil du undervejs i kurset komme til at stifte bekendtskab med følgende indhold:

  • Teorien og psykologien bag Praice
  • Den gode, personlige tilbagemelding på en Praice Profil
  • Hvordan du klæder andre på til at komme i gang med Praice
  • Eksempler på anvendelse og gode brugerhistorier
  • Best practice og hyppigt stillede spørgsmål
  • Praice og jobmatch
  • Indsigt i platformen som superbruger
  • Praice-diplom som bevis på certificeringen

Kurset består af en heldagsworkshop, en pause og så en halvdagsworkshop:

En heldags workshop fuld af undervisning og øvelser

Pause med opgaveløsning og hvor du anvender Praice i praksis

En halvdags opfølgningsworkshop

Mød din underviser

Vores Certificerede Praice Partner, Linda Langkilde, vil forestå kurset. Linda har tidligere arbejdet som HR Manager og HR-konsulent, men har også rig erfaring indenfor uddannelse og kompetenceudvikling.

Hun har tidligere arbejdet hos en Anden Aktør, hvor hun hjalp kandidater i job. Hun har også i flere år arbejdet med sårbare borgere i samarbejde med et jobcenter, og hun har været fast koordinator og underviser på en uddannelse, der med stor succes fik de unge i uddannelse eller job.

Linda har en lang pædagogisk erfaring som underviser bl.a. fra folkeskolen og som lektor i psykologi, og ligeledes som erhvervskonsulent og teambuilding-instruktør.

Praktisk information

Næste kursus starter:
26. april fra 9.00-16.00 med opfølgning 6. september fra 9.00-12.00.

Kurset finder sted på Charlottenlund Slot, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund.
Der er gratis parkering ved det gamle Danmarks Akvarium.

Prisen er 7.500 DKK for tilmelding af én deltager, 5.000 DKK for eventuelt yderligere deltagere. Prisen er ekskl. moms og inkluderer frokost den første kursusdag.

Der er et max på 12 deltagere per kursus.

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2023

Tilmeld dig her!