Praice artikelunivers

Her vil vi give jer et indblik i maskinrummet. Der vil både være til dig, der gerne vil med helt ind i videnskaben bag Praice. Og til dig, der er nysgerrig på, hvad Praice egentlig er og kan.

Filter

Praice Brand værdier
Brand værdierOm PraicePraice

Praices brand værdier

October 26, 2021
Tilbage i august afholdte vi i Praice-teamet en workshop, hvor vi klarlagde Praices brand værdier. Selvom det er en proces, som ofte er tidskrævende, var det som om at der fra starten var enighed om de tre værdier vi landede på. Du kan læse om vores brand værdier i blogindlægget.
PartnercasePraice

Partnercase – Online Advisor og Eva Lilleør

October 6, 2021
Vi kunne sagtens “bare” have taget en bowlingtur   Jeg interviewede Funda fra Online Advisor, fordi jeg gerne ville blive klogere på årsagen til, at de kontaktede Eva Lilleør, og hvad de lærte af workshoppen med Eva.   Det blev hurtigt klart for mig at Funda ikke alene var meget begejstret for…
JobsøgerKandidatrejse

Du skal ikke være dig selv, hvis du vil lande drømmejobbet

July 28, 2021
Vores CEO Christian interessere sig meget for unbiased rekruttering, hvorfor personlighedstest ikke er så retvisende og så støtter han Lars Lundmanns tese om: "Du skal ikke være dig selv.". Det og bogen har han skrevet et indlæg om.
JobsøgerKandidatrejse

Netværksvalidering – brug dit netværk når du søger job

July 20, 2021
Netværk er en meget vigtig del af en jobsøgningsproces. I sidste ende kan det være netværket der er årsag til, at du finder dit næste job. Vores CEO Christian giver dig nogle konkrete råd til, hvordan du aktiverer dit netværk.
JobsøgerKandidatrejse

Vores kandidatrejse startede med Praice

June 1, 2021
Vores kandidatrejse startede med Praice. Stefan og Marica har begge brugt Priace. Deres historier er ikke den samme, men udfaldet er. De fik begge et job ved at bruge Praice, og ikke mindst en fornyet selvtillid.
CSRInfo

Praice skriver under på mere diversitet i det danske erhvervsliv

May 26, 2021
Vi har skrevet under på mere diversitet i erhvervslivet. Artiklen er til dig der gerne vil vide, hvad vi gør for at øge diversiteten. Vores COO Christina sætter konkrete tal på, hvad vi i Praice gør nu, og hvor vi gerne vil hen.
DatadrevetPraiceRekruttering

HR og datadrevet rekruttering

April 7, 2021
Denne artikel er interessant for dig, der gerne vil blive klogere på sammenspillet mellem HR og data. Praice forener HR og data. Det gør vi ved at finde den rette balance mellem teknologi, herunder AI og machine learning, og mennesker.
Videnskaben

Personlighed vs. adfærd

March 23, 2021
Er der forskel på personlighed og adfærd? Og dermed også på de forskellige typer af testværktøjer til rekrurttering? Svaret er JA.
AutoScreenPraiceProdukt

AutoScreen

March 23, 2021
Screening foretages, når der er flere ansøgere end dem, som bliver kaldt til jobsamtale.
Info

Velkommen til Praice

March 23, 2021
Velkommen til Praice. Bliv klogere på, hvad Praice egentlig er. Kort fortalt er Praice et adfærdsprofil værktøj. Læs mere i artiklen.