Skip to main content

Prøv Praice til beskæftigelse i 30 dage - helt gratis

Praice tilbyder lige nu både jobcentre og andre beskæftigelsesaktører 30 dages fri adgang til vores platform, samt ubegrænset brug af alle vores værktøjer og rapporter, blandt andet:

Soft Skill CV

– et professionelt opsat CV over personlige styrker

Jobsamtalerapport

– forberedelse ud fra den enkeltes personlige styrker

Jobmatchrapport

– match af profil med egnede jobtyper baseret på den enkeltes personlige styrker

Til den jobsøgende

Gør det nemt – også for ukrainske flygtninge – at entrere på det danske arbejdsmarked

Praice kan tilgås på både dansk, engelsk og ukrainsk. Dette gør det muligt – uanset hvilket sprog man vælger at oprette sin profil på – efterfølgende at trække et professionelt og printklart Soft Skill CV på alle tre sprog.

Kom i gang på under 1 time

Praice kræver ingen større installation. Faktisk skal der blot oprettes et link, som skal deles med de ledige borgere for at komme i gang. Jobkonsulenter logger på platformen via login til en simpel portal, hvorfra alle værktøjer kan tilgås.
”Vi får ofte ros for den fleksibilitet, der følger med brugen af Praice. Nogle vælger at engagere deres ledige ved brug af en fysisk ophængt QR-kode i jobcenteret, som borgeren kan scanne for at oprette sin profil. Andre vælger at gøre linket tilgængeligt via deres hjemmeside eller som en del af et digitalt jobcenter. Og så er der dem, der vælger at integrere med os – det er vi også åbne overfor.”

Christian Højfeldt, CEO i Praice

Til jobkonsulenten

Jobmatchrapport

Som konsulent får man adgang til en jobmatchrapport. Der med udgangspunkt i den lediges personlige profil foreslå egnede og måske mindre egnede jobmatch.

Til jobkonsulenten

Jobsamtalerapport

Jobkonsulenten vil også have adgang til en Jobsamtalerapport for hver ledig borger. Jobsamtalerapporten tilbyder forberedelse på en eventuel jobsamtale ud fra den enkeltes personlige adfærd.

Til jobcenteret

Sæt eget præg på oplevelsen

Det er muligt – også allerede i prøveperioden – at få designet brugeroplevelsen, så I brander eget jobcenter, kommune eller virksomhed i processen. Praice kan nemlig nemt konfigureres med eget logo, så borgerne stadig føler sig forbundet med direkte med jer, når de opretter profil og trækker på vores værktøjer.

Vi samarbejder blandt andet med

Har vi fanget din interesse? Så står Tina klar til at fortælle dig endnu mere om, hvordan Praice kan hjælpe dig i din beskæftigelsesindsats