Skip to main content

Vi vil ændre status quo for, hvordan I, i dag, rekrutterer

Praice startede oprindeligt ud fra et ønske om at finde det rette match mellem mennesker i sociale sammenhænge gennem software og adfærd, valideret af netværket.

Siden sin spæde start i 2015 har Praice rykket sig fra at være en forbrugerorienteret til en forretningsorienteret service. Denne nye tilgang blev introduceret af Christian Weis Højfeldt tilbage i 2017, og det dannede grundlag for det Praice vi kender i dag.

I dag bruges Praice til at rekruttere medarbejdere, styrke teams og hjælpe den jobsøgende. Praice har fokus på at finde det bedste match mellem den jobsøgende og virksomheden. Der er sket meget siden vi i år 2017 kom op af kælderen.

Praice er til for at rose dig

Ordet Praice kommer af det engelske ord “praise”, som direkte oversat betyder ‘at rose’ , eller at tale varmt om et andet menneske.

Praice er bygget til at være et positivladet adfærdsværktøj, som ikke sætter spot på dine svagheder, men gør dig klogere på dine styrker, og hvilke udfordringer der kan følge med.

Helt konkret er Praice et stykke rekrutteringssoftware, der ud fra data matcher den jobsøgende med virksomhederne.

Nøglen og dermed valideringen af at bruge Praice i rekrutteringen, findes i den netværksfeedback du, som bruger, får.

“Som mennesker har vi forskellige styrker og svagheder. Oftest sælger vi os selv på de stærke sider vi, ifølge os selv, har. Det vil Praice gerne udfordre. Vi mener ikke, at du har redskaberne til at kunne se på dig selv udefra, men det kan dit netværk. I øvrigt, mener vi også, at det er relativt uinteressant, hvordan du ser dig selv. Det interessante ligger i, hvordan dit netværk ser dig.”
Christian Højfeldt
Praice tidslinje