Optimer din jobsøgning

Kunne du tænke dig skræddersyet hjælp til at skille dig ud i ansøgermængden?
Flere og flere arbejdspladser efterspørger kandidaters væren fremfor kunnen. De vil se, mærke og føle, hvem du er. De vil vide, hvordan du tænker og agerer. Derfor er det vigtigt at få bragt dine personlige styrker i spil, når du søger job. Det er dem, der gør dig unik.

Praice kan hjælpe dig med at blive skarp på, hvad lige præcis du er god til, og hvordan du bedst får det bragt på banen.

Praice er med dig igennem hele jobsøgningsprocessen

Opretter du en Praice Profil, har du adgang til skræddersyede værktøjer igennem hele din jobsøgning – på både dansk og engelsk:

“Når jeg rekrutterer, er ansøgernes mindset og adfærd noget af det, der betyder allermest. Det er ofte vigtigere end uddannelse eller erhvervserfaring. Jeg erfarer ofte, at det faglige kan tillæres. Det er noget sværere med de bløde kompetencer. Evnen til selvstændige beslutninger, for eksempel, hvis ikke det falder vedkommende naturligt. Evnen til at huske at få dokumentationen på plads, hvis vedkommende er en fri fugl, der ofte er videre, når opgaven i øjeblikket synes at være løst. Desværre er det også de bløde kompetencer, ansøgerne oftest har sværest ved at italesætte, når de søger.”

Citat, Jimmy Sørensen, Salgschef hos If Forsikringcenter i Værløse

Praice inddrager netværket

Når du opretter en profil hos Praice, bliver du opfordret til at invitere dit netværk til at give feedback. Dette hjælper dig med at få bekræftet dine største styrker, og det løfter den samlede profil fra at være et selvbillede til at være et objektivt og faktisk billede af, hvordan du opfattes af dit netværk.

Dit netværk kan kun give dig positiv feedback, deres feedback er 100% anonym, og du kræver kun 5 minutters indsats fra hver kontakt.

Til gengæld får du en nuanceret og valid profil, som arbejdsgiverne sætter pris på.

“Når en kandidat har inddraget sit netværk, tilfører det enorm troværdighed og validitet til beskrivelsen af deres profil. Pludselig er det jo ikke kun kandidaten selv, der har sat ord på egen person, men også dem, der kender kandidaten godt. Det batter noget – og det sparer mig tid som rekrutterende leder, da jeg ikke i samme grad behøver ringe referencer.”

Citat, Jon Mandorf, Partner og rekrutterende leder hos Mighty Monday

Lad Praice om mange af formuleringerne

Hvis du synes det er svært at sætte ord på egne styrker og omsætte dem på en måde, der passer i en ansøgning, så er du ikke alene. Men der er hjælp at hente. Med en Personlig Rapport fra Praice får du nemlig ikke kun interessant indsigt i dig selv – den er også spækket med inspirerende formuleringer, der i mange tilfælde er lige til at kopiere fra.

Traits

Eksempel

Nedenstående er et uddrag fra en ansøgning – alle de fremhævede passager er direkte kopieret af den jobsøgendes Personlige Rapport fra Praice:

Stillingen som HR ansvarlig hos jer er et godt match til mine kompetencer.
Jeg er optaget af at udvikle de mennesker, jeg omgiver mig med og bliver motiveret af at kunne skabe begejstring omkring mig. Jeg trives med at arbejde selvstændigt og gå forrest. Jeg forholder mig positivt til mine opgaver og nyder interaktion med andre mennesker.

Jeg kan være intuitiv og spontan, men er samtidig løsningsorienteret. Det har vist sig effektivt i mine tidligere HR-stillinger, idet rollen typisk har krævet, at jeg kan navigere i dialogen med ledere på mange niveauer og i mange forskellige typer opgaver.

Jeg har altid arbejdet for et arbejdsmiljø præget af tillid og mulighed for at trække på hinandens ressourcer.
Min erfaring med HR fra tidligere virksomheder har givet mig en vigtig værktøjskasse, som…

Hvad koster det?

Alle kan gratis oprette en profil og få adgang til sin Personlige Rapport med selvindsigt og gode formuleringer til ansøgningen.

Ønskes også et printklart Soft Skill CV, en Jobsamtalerapport og lidt mere dybdegående læsning om de forskellige adfærdstyper, kan dette opnås ved at opgradere til Premium for et engangsbeløb af 249 DKK.

Kom i gang

Det er enkelt at oprette en Praice Profil – det tager kun 5 minutter – og så er det sjovt samtidig. Processen er lige til:

1.
Tryk på Opret en profil-knappen nedenfor
2.
Læs og følg instruktionerne på skærmen
3.
Invitér dit netværk til at give dig input til profilen
4.
Læs og nyd indsigten og gør brug af de medfølgende værktøjer