Skip to main content

Optimer din jobsøgning

Kunne du tænke dig skræddersyet hjælp til at skille dig ud i ansøgermængden? Praice kan hjælpe dig med at blive skarp på, hvad lige præcis du er god til, og hvordan du bedst får det bragt på banen.

Praice er med dig igennem hele jobsøgningsprocessen

Opretter du en Praice Profil, har du adgang til skræddersyede værktøjer igennem hele din jobsøgning – på både dansk og engelsk:

✏️
Ansøgningen: Personlig Rapport

Med en Personlig Rapport får du indsigt i dine primære styrker og inspiration til din motiverede ansøgning. Se et eksempel på en Personlig Rapport her

📎
Det ekstra bilag: Soft Skill CV

Et Soft Skill CV er en professionel præsentation af hvordan du skaber værdi på en arbejdsplads – færdigudfyldt for dig. Se et eksempel på et Soft Skill CV her

💬
Jobsamtalen: Jobsamtalerapport

Praice udfordrer dig på dine personlige styrker og udfordringer med den slags spørgsmål som du kan møde i jobsamtalen, så du kan forberede dig optimalt. Se et eksempel på en Jobsamtalerapport her

“Når jeg rekrutterer, er ansøgernes mindset og adfærd noget af det, der betyder allermest. Det er ofte vigtigere end uddannelse eller erhvervserfaring. Jeg erfarer ofte, at det faglige kan tillæres. Det er noget sværere med de bløde kompetencer. Evnen til selvstændige beslutninger, for eksempel, hvis ikke det falder vedkommende naturligt. Evnen til at huske at få dokumentationen på plads, hvis vedkommende er en fri fugl, der ofte er videre, når opgaven i øjeblikket synes at være løst. Desværre er det også de bløde kompetencer, ansøgerne oftest har sværest ved at italesætte, når de søger.”

Citat, Jimmy Sørensen, Salgschef hos If Forsikringcenter i Værløse

Praice inddrager netværket

Når du opretter en profil hos Praice, bliver du opfordret til at invitere dit netværk til at give feedback. Dette hjælper dig med at få bekræftet dine største styrker, og det løfter den samlede profil fra at være et selvbillede til at være et objektivt og faktisk billede af, hvordan du opfattes af dit netværk.

Dit netværk kan kun give dig positiv feedback, deres feedback er 100% anonym, og du kræver kun 5 minutters indsats fra hver kontakt.

Til gengæld får du en nuanceret og valid profil, som arbejdsgiverne sætter pris på.

Opret dig nemt her
“Når en kandidat har inddraget sit netværk, tilfører det enorm troværdighed og validitet til beskrivelsen af deres profil. Pludselig er det jo ikke kun kandidaten selv, der har sat ord på egen person, men også dem, der kender kandidaten godt. Det batter noget – og det sparer mig tid som rekrutterende leder, da jeg ikke i samme grad behøver ringe referencer.”

Citat, Jon Mandorf, Partner og rekrutterende leder hos Mighty Monday

Lad Praice om det skriftlige

Hvis du synes det er svært at beskrive dine styrker, så er du ikke alene. Men der er hjælp at hente.
Når du har oprettet din profil, har vi beskrevet dine styrker for dig. Du har direkte adgang til et allerede færdigskrevet Soft Skill CV. Det handler om dig, og hvad du kan tilbyde en arbejdsplads. Du skal bare downloade det på dansk eller engelsk, og vedhæfte det til dine ansøgninger.

Måske du også kunne bruge hjælp til ansøgningen? Med din Personlige Rapport fra Praice får du indsigt i dig selv – og den er spækket med inspirerende formuleringer, som du frit kan bruge.

Se et eksempel her

Hvad koster det?

Alle kan gratis oprette en profil og få adgang til sin Personlige Rapport med selvindsigt og gode formuleringer til ansøgningen.

Ønskes også et printklart Soft Skill CV, en Jobsamtalerapport og lidt mere dybdegående læsning om de forskellige adfærdstyper, kan dette opnås ved at opgradere til Premium for et engangsbeløb af 249 DKK.

Opret dig nemt her

Kom i gang

Det er enkelt at oprette en Praice Profil – det tager kun 5 minutter – og så er det sjovt samtidig. Processen er lige til:

1.

Tryk på Opret en profil-knappen nedenfor

2.

Læs og følg instruktionerne på skærmen

3.

Invitér dit netværk til at give dig input til profilen

4.

Læs og nyd indsigten og gør brug af de medfølgende værktøjer