Skip to main content

Optimer din jobsøgning

Kunne du tænke dig skræddersyet hjælp til at skille dig ud i ansøgermængden?

Bliv guidet igennem hele jobsøgningsprocessen

Med en Praice Profil er der hjælp at hente på både dansk og engelsk igennem hele din jobsøgning:

✏️
Den personlige ansøgning

Din genvej til indsigt i egne styrker og hvad du kan skrive i din motiverede ansøgning. Se et eksempel på en Personlig Rapport her

📎
Det personlige bilag

En printklar præsentation af hvordan du skaber værdi på en arbejdsplads –  stilet til arbejdsgiveren. Se et eksempel på et Soft Skill CV her

💬
Jobsamtalen

Øv dig på den slags personlige spørgsmål du typisk møder i en jobsamtale. Se et eksempel på en Jobsamtalerapport her

Hvad kan du forvente af Praice?

Se og hør vores CEO, Christian Højfeldt, sætte ord på Praice og hvorfor du bør lave din egen profil:

Opret dig nemt her

Praice inddrager netværket

Når du opretter en profil hos Praice, bliver du opfordret til at invitere dit netværk til at give feedback. Det løfter din profil fra at være et selvbillede til et faktisk billede af, hvordan du opfattes af folk, der kender dig godt.

Dit netværk kan kun give dig positiv feedback, deres feedback er 100% anonym, og du kræver kun 5 minutters indsats fra hver kontakt.

Opret dig nemt her
“Når jeg rekrutterer, er ansøgernes personlighed dét, der betyder allermest. Det er ofte vigtigere end uddannelse og erhvervserfaring. Desværre er det også de personlige kompetencer, ansøgerne oftest har sværest ved at italesætte, når de søger.”

Citat, Jimmy Sørensen, Salgschef hos If Forsikringcenter i Værløse

“Når en kandidat har inddraget sit netværk, tilfører det enorm troværdighed og validitet til deres profil. Det batter noget – og det sparer mig tid som rekrutterende leder, da jeg ikke i samme grad behøver ringe referencer.”

Citat, Jon Mandorf, Partner og rekrutterende leder hos Mighty Monday

Lad Praice om det skriftlige

Når du har oprettet din profil, har vi allerede sat ord på dine styrker for dig i form af et færdigskrevet Soft Skill CV. Det beskriver hvordan du personligt skaber værdi på en arbejdsplads – og er klar til at blive vedhæftet enhver ansøgning.

Har du også brug for hjælp til ansøgningen, bør du kigge i den Personlige Rapport, der også følger med din profil. Den er spækket med formuleringer, du frit kan bruge.

Se et eksempel her

Hvad koster det?

Det er gratis at oprette en profil og få adgang til en Personlig Rapport med selvindsigt og gode formuleringer til ansøgningen.

Ønsker du også et printklart Soft Skill CV, en Jobsamtalerapport og lidt mere dybdegående læsning om de forskellige adfærdstyper, kan du opgradere til Praice Premium for et engangsbeløb af 249 DKK.

Opret dig nemt her

Kom i gang

Det er enkelt at oprette en Praice Profil – det tager kun 5 minutter – og så er det sjovt samtidig:

1.

Tryk på Opret en profil-knappen nedenfor

2.

Følg instruktionerne på skærmen

3.

Invitér dit netværk til at give dig input til din profil

4.

Nyd indsigten og gør brug af værktøjerne