Skip to main content

KAMPAGNE: Prøv Praice og gør jeres egne erfaringer

Et uforpligtende tilbud til jobcentre, A-kasser og Anden Aktører

!!! OBS – Kampagnen udløber 30. juni 2023 !!!
Book et møde og hør mere
12 uger

– med fri adgang til den fulde løsning

12 konsulenter

– og intet loft på antal borgerprofiler

12.000 DKK, ekskl. moms

– inkl. 3 timers introworkshop

Hold hånden under de ledige – hele vejen til job

Med Praice får de ledige en håndsrækning igennem hele deres jobsøgning.

Det tager 5 minutter at oprette en profil og yderligere 5 minutter at invitere sit netværk til at give feedback. Denne 1o minutters indsats resulterer i:

  • Øjeblikkelig indsigt i egne styrker og motivationsfaktorer
  • Skriftlige formuleringer, der kan kopieres til ansøgninger
  • Færdigskrevet Soft Skill CV om hvordan man skaber værdi på en arbejdsplads
  • Skræddersyet forberedelse til en jobsamtale

Kom hurtigt i gang – uden besvær

”Vi får ofte ros for hvor nemt det er at komme i gang med Praice. Faktisk skal der blot oprettes et link, som skal deles med de ledige borgere, og så er man i gang. Nogle vælger at dele linket via en QR-kode på jobcentret, andre ønsker at gøre os til en del af et digitalt jobcenter – det er vi også åbne for.”

Christian Højfeldt, CEO i Praice

Én løsning til alle

En bred løsning

Med Praice får du en bred løsning, der på grund af sin enkelthed kan anvendes til alle borgere – på tværs af borgergrupper.

Praice tager afsæt i bløde kompetencer og arbejder med positive egenskaber. Det betyder, at man – uanset baggrund – får fremhævet sine styrker, der yderligere synliggøres af omgangskredsen.

Platformen er på dansk, engelsk og ukrainsk. Oprettes profilen på f.eks. ukrainsk, vil man kunne se og printe resultaterne på alle sprog – alt er oversat automatisk.

Suppler erfaring med data

Databaseret jobmatch

Den hyppigste tilgang til jobsøgning er at tage afsæt i den lediges uddannelse og tidligere jobs. Derefter sættes kompasset efter at finde noget tilsvarende. Men for nogen er det sværere, f.eks. dem, der har begrænset uddannelse eller arbejdserfaring – eller dem, der ønsker eller er tvunget til at sadle om pga. helbredsændringer.

Praice giver jobkonsulenterne forslag til de jobtyper, som passer specifikt til den lediges bløde kompetencer, samt indsigt i både styrker og udfordringer for den enkelte.

Tid er penge – vær effektiv

Spar dyrebar tid

Det tager tid at lære en borger at kende, og ikke mindst at kompetenceafklare – specielt når der er tale om afklaring af de bløde kompetencer.

Borgeren kan på 5-10 minutter oprette en profil og starte indhentning af feedback fra sit netværk. Konsulenten får dermed et unikt indblik og overblik over vedkommendes personlige styrker, udfordringer, motivationsfaktorer og egnede jobmatchtyper.

Vi kunne ikke gøre det alene

Vi arbejder blandt andet med

Har vi fanget din interesse? Så står Tina klar til at fortælle dig endnu mere om, hvordan Praice kan hjælpe dig i din beskæftigelsesindsats

Book et møde og hør mere