Profilerne er gratis for alle

Kickstart din jobansøgning

med Praice

Vil du have ekstra hjælp til din jobsøgning?

Kickstart din jobsøgning og dit interview. Det kan være svært at komme i gang med ansøgningen og endnu sværere, at sætte ord på sig selv. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med din jobansøgning.

Med en motiverende samtale med en af vores specialister ser vi på hvordan din persontype bidrager til en arbejdsplads. Vi ser også på hvordan andre opfatter dig – du vælger selv hvem i din omgangskreds, der skal sætte ord på dig.

Konsulent-samtalen giver dig 25 minutters feedback om dine personlige styrker, og hvordan du gør brug af dem i din jobsøgning.

Normalpris: 495 DKK
Din pris: 275 DKK.

Book din samtale her

Velkommen til Praice

Vi tilbyder gratis adfærdsprofiler, der tager udgangspunkt i 6 forskellige adfærdstyper; f.eks. den tolerante, den vurderende og den udviklende type. Når du udfylder din Praice-profil, vil du dermed nemt kunne danne dig et overblik over dine styrker. Derudover kan du frit downloade en rapport med beskrivelser af netop dine styrker og dine udviklingsmuligheder.

Brug Praice i jobsøgning

Det kan være svært at sætte ord på, hvad man er rigtig god til. Du kan derfor, med fordel, sætte din Praice-profil i spil til at beskrive dig selv og dine styrker i en ansøgning. I jobsøgningen handler det ikke bare om at sælge sig selv, det handler også om at finde det rigtige arbejdsmæssige match. Og jo mere indsigt du har i dine styrker og foretrukne arbejdsrammer, desto nemmere er det at finde det gode match.

Når du har oprettet og praicet dig selv kommer du frem til denne side.
Du kan til en hver tid downloade den fulde rapport med uddybende forklaringer her.
Her kan du se, om du har fået praices fra din familie, venner eller kollegaer. Du vil ikke kunne se, hvad de enkelte personer har svaret.
Her kan du få et hurtigt overblik over din farve- dvs. typekombination.
De 12 ord, som de fleste bruger til at beskrive dig, ses her i prioriteret rækkefølge.

Vi samarbejder med

Vil du også bruge Praice?

Profilerne er gratis for alle og det tager kun få klik at komme igang.

Opret dig gratis her     Læs nærmere først?