Praice

HR – og ledelsesværktøj

Styrk jeres screeningsproces, rekruttering, onboarding og ledelsesudvikling med indsigt og viden om adfærden hos den enkelte medarbejder.

Teams – ledelse og samarbejde

Opnå top performance, øget motivation og forbedret samarbejde blandt medarbejderne. Vores analyse- og samtaleværktøjer hjælper ledere på alle niveauer til en bedre forståelse af deres medarbejdere og gør målrettet ledelse muligt for alle. Værktøjerne kan tilgås intuitivt og kræver ingen certificering. 

Adfærdsprofil & Ledelsesværktøj

Vi kombinerer adfærdsprofiler med forretning. Adfærdsprofilerne er ejet af den enkelte privatperson. Privatpersoner kan vælge at dele deres profil med relevante virksomheder, og virksomheder kan købe adgang til alle vores analyseværktøjer.

Optimeret

Vores profiler og værktøjer er udviklet til et marked i konstant bevægelse. Vi lægger derfor vægt på, at vores produkter er lette at bruge uden forudgåen-de kurser eller certificering.

Performance

Ved at indsamle data på den enkeltes adfærd og sammen-ligne med din virksomheds unikke DNA, forudsiger vi, om en jobkandidat vil passe til en given stilling.

HR-venlig

Vi tilbyder indsigt i personers styrker og potentiale. Praice tilbyder udførlige rapporter og manualer til f.eks. ansættelses-samtalen, onboardingen af medarbejderen, MUS m.fl.

Ledelsesværktøj

Vores rapporter er udarbejdet af førende danske forskere med henblik på, at hjælpe ledere til en bedre forståelse af deres ledelsesstil og deres medarbejdere.

Optimeret og brugervenligt

Ingen certifikater

Dyre og komplekse certificeringer er ikke længere nødvendige.

Værktøj

Billigt, automatiseret og nytænkende rekrutterings- og ledelsesværktøj.

Testing

Test store homogene grupper i virksomheden – dataene er tilgængelige igennem hele ansættelsen.

Ledelse

Vores rapporter sætter ord på medarbejdernes styrker og udfordringer.

Vi samarbejder med

Vi er stolte af vores alle vores partnere. Se et udpluk af hvem vi samarbejder med herunder.

Praice – En bedre oplevelse

En god medarbejderrejse starter ved ansøgningen. Med Praice kan alle ansøgere søge nemt via mobilen – helt uden at sende CV eller ansøgning. Alle ansøgere får tilsendt et SoftSkill CV, som sætter ord på deres styrker og kompetencer.