Skip to main content

Hvem er Praice

Praice arbejder for at skabe succesfulde og varige jobmatch for alle, uanset udgangspunkt. Med afsæt i soft skills baner vi vejen for, at alle bliver mere bevidste om de styrker, de besidder, og at de kan omsætte dem til de helt rigtige jobmatch ude i virksomhederne.

Samtidig tilbyder vi en omfattende løsning til virksomhederne, der gør dem i stand til både at screene, ansætte og holde fast på deres medarbejdere – altsammen med udgangspunkt i den enkeltes personlige styrker.

Vores værdier

I Praice bruger vi vores værdier som et ’kompas’ til alt, hvad vi foretager os – det holder os til ilden, til vores oprindelige tanke og til det løfte, vi har givet både kunder og brugere.
1
1

Ambitiøst

Vi er ambitiøse på både jeres og vores vegne

Vi motiveres af at udfordre status quo. Vi tror ikke på stilstand, og vi vil gerne, sammen med jer, rykke grænser. Vi har en fremadstræbende kultur, og vi tror på at sætte mål, der er attraktive. Vi er ambitiøse på både jeres og vores egne vegne.

2

Simpelt

Vi vil gøre det komplekse simpelt

Vi ønsker at tilbyde en simpel løsning af høj kvalitet, der kan tilgås af alle. Det stiller krav til en god formidling af til tider komplekst indhold, et enkelt sprogbrug, en god brugerrejse og en intuitiv platform.

2
3
3

Fair

Vi vil give alle en fair mulighed

Fair dækker over moral, etik og ikke mindst lighed. Ved at kigge på det hele mennesker og inddrage de styrker, som vi alle besidder i kraft af os selv, opstår der nye muligheder – for en meget større gruppe mennesker. Vi brænder for mere diversitet i virksomhederne, og vi kæmper for, at det bliver en realitet.

Mød teamet bag Praice

Vi er teamet bag Praice, og vi er alle passionerede omkring det, vi hver især laver. Vores passion omkring Praice spænder lige fra at pleje vores kunder til at udvikle softwaren og algoritmerne bag Praice.

Christian Højfeldt 

CEO i Praice. Jeg er en passioneret produktudvikler. Det bedste jeg ved, er at finde løsninger til problemer og ændre status quo.

Darius Vitonis

Backend Developer i Praice. Jeg sætter en ære i at platformen fungerer hurtigt og stabilt.

Laurynas Gelvonauskis

Frontend Developer i Praice. Jeg bringer koncepter og ideer til live på Praice-brugerfladen.

Tina Nørregaard Christensen

Kundechef i Praice. Jeg brænder for at sikre vores kunder den mest udbytterige oplevelse af Praice.

Camilla Nymark

Senior konsulent i Praice. Jeg rådgiver og hjælper kunderne godt i gang med Praice.

Mette Camilla Petersen

Kundeansvarlig i Praice. Jeg møder vores kunder 1:1 i deres anvendelse af Praice i hverdagen.