Skip to main content

Vi er Praice

Praice er en AI-drevet talent match SaaS platform, der screener og matcher talenter til volume jobs. Praice har rødder i adfærdspsykologi og bruger performance data, personlig profilering og 360-graders netværksfeedback til at forudse top performers.

Vores værdier

I Praice er vi nørdede og passionerede omkring det at skabe det bedste match mellem kandidat og virksomhed. Vores værdier er vores daglige ’kompas’ til prioritering og problemløsning.
1
1

Ambitiøs

Vi er ambitiøse på jeres og vores egne vegne.

Vi drives af at udfordre status quo. Vi tror ikke på stilstand, og vi vil gerne, sammen med jer, rykke grænser. Vi har en fremadstræbende kultur, og vi tror på at sætte mål, der er attraktive. At være ambitiøs på jeres og vores egne vegne afspejler vores mission og vision med Praice.

2

Simpel

Vi gør det komplekse simpelt

Praice bygger på AI og videnskabelig psykologi. Det gør, at Praice som udgangspunkt kan synes kompleks. Vi vil gerne bryde det komplekse ned og gøre det simpelt og transparent, både for jer, men også for os selv. Vi mener, at det skal være ligetil at bruge Praice for jer, der rekrutterer, er ledere eller er jobsøgende.

2
3
3

Fair

Vi vil give fair muligheder til alle

Fair dækker over moral og etik. Vi tror på mere diversitet på arbejdsmarkedet, og vi kæmper for at det bliver en realitet. Vi vil gerne hjælpe med en mere biasfri rekruttering, det mener vi kun er fair for jer som virksomhed, men også for jeres kandidater.

Praices brandværdier

Mød teamet bag Praice

Vi er teamet bag Praice, og vi er alle passionerede omkring det, vi hver især laver. Vores passion omkring Praice spænder lige fra at pleje vores kunder til at udvikle softwaren og algoritmerne bag Praice.

Christian Højfeldt 

CEO i Praice. Jeg er en passioneret produktudvikler. Det bedste jeg ved, er at finde løsninger til problemer og ændre status quo.

Darius Vitonis

Backend Developer i Praice. Jeg sætter en ære i at platformen fungerer hurtigt og stabilt samt hele tiden at validere og forbedre vores AI-algoritmer.

Laurynas Gelvonauskis

Frontend Developer i Praice. Jeg bringer koncepter og ideer til live på Praice-brugerfladen.

Christina Heiselberg

COO i Praice. Jeg sætter strøm til vores strategi og sikrer solide processer og standarder, så vi leverer en høj kvalitet i vores løsninger.

Tina Nørregaard Christensen

Kundechef i Praice. Jeg brænder for at sikre vores kunder den bedste og mest udbytterige oplevelse af Praice.

Stefan Bartels

Business Development Manager i Praice. Jeg er passioneret omkring at skabe det gode jobmatch mellem kandidater og virksomheder.

Julie Maja Nielsen

Sales Director og Coach i Praice. Det er en passion for mig at hjælpe HR med at finde værktøjer som Praice.

Kristine Colding-Jørgensen

Ansvarlig for kommunikationen hos Praice. Jeg skaber en kobling mellem vores strategi og vores kunder.

André Kondrup

Ekstern UI/UX designer i Praice. Hjælper Praice med at fremstå grafisk inspirerende og forståelig.