Vi er Praice

Vi kombinerer adfærdsprofiler med forretning.

Adfærdsprofilerne er ejet af den enkelte privatperson. Privatpersoner kan vælge at dele deres profil med relevante virksomheder, og virksomheder kan købe adgang til alle vores analyseværktøjer.

Adfærdsprofil & Ledelsesværktøj

Optimeret

Vores profiler og værktøjer er udviklet til et marked i konstant bevægelse. Vi lægger derfor vægt på, at vores produkter er lette at bruge uden forudgåen-de kurser eller certificering.

Performance

Ved at indsamle data på den enkeltes adfærd og sammen-ligne med din virksomheds unikke DNA, forudsiger vi, om en jobkandidat vil passe til en given stilling.

HR-venlig

Vi tilbyder indsigt i personers styrker og potentiale. Praice tilbyder udførlige rapporter og manualer til f.eks. ansættelses-samtalen, onboardingen af medarbejderen, MUS m.fl.

Ledelsesværktøj

Vores rapporter er udarbejdet af førende danske forskere med henblik på, at hjælpe ledere til en bedre forståelse af deres ledelsesstil og deres medarbejdere.

Mød vores team

Tryk på vores billede og besøg vores LinkedIn profil

Christian Højfeldt
CEO. Passioneret produktudvikler der tegner retningen for Praice og altid kan finde en løsning til et problem

Christina Heiselberg
COO. Sætter strøm til strategien og sikrer solide processer og standarder så vi leverer en høj kvalitet i løsningerne og samarbejdet med kunderne

Stefan Bartels
Business Development Manager. Passioneret omkring at skabe gode job match mellem kandidater og virksomheder. Spotter virksomheder som bliver en del af Praice familien.

Nadia Panzio
Customer Success Manager. Sikre at vores kunder kommer godt igang,  at de er glade og får størst mulig værdi af deres Praice løsning.

Mark Peitersen
(Advisory board)

Mark har 15 års erfaring med Human Capital Management inden for  IT og Tech.

Morten Jakobi
(Advisory board)

Morten er en proaktiv, tillidsvækkende og entusiastisk leder, rådgiver og bestyrelsesmedlem med et kommercielt mindset indenfor HR og corporate governance.

Jakob Lunøe
(Advisory board)

Jakob har 15+ års erfaring med ledelse og talent attraction kombineret med en stærk analytisk og kommerciel baggrund.

Rune Ibsen
(Advisory board)

Rune har designet og udviklet enterprise applikationer og distributed systems for virksomheder i alle størrelser både i Danmark og udlandet. Rune er ligeledes en aktiv investor i IT start-ups.

Praice adfærdstyper

Vores adfærdstests er udviklet på baggrund af C. G. Jungs teori om arketyper. Han beskriver arketyper som universelt genkendelige strukturer i menneskers tanke- og handlemønster, som kan ses i alle mennesker på tværs af tid og kultur.

Rød – Tolerant

Har en fremragende evne til at samarbejde og er generelt tolerant over for andre.

Gul – Udviklende

Har lyst til at udvikle det nuværende og har generelt et højt drive.

Orange – Inkluderende

Viser interesse for andre mennesker og er god til at arbejde med mennesker.

Grøn – Realiserende

Har overblikket og en evne tll at optræde organiseret og praktisk.

Lilla – Fokuseret

Har ofte et særligt behov for at være oplyst og specialiseret inden for eget fagområde.

Blå – Vurderende

Udviser en stabil evne til at kunne analysere og vurdere værdien af et produkt.

Praice – En bedre oplevelse

En god medarbejderrejse starter ved ansøgningen. Med Praice kan alle ansøgere søge nemt via mobilen – helt uden at sende CV eller ansøgning. Alle ansøgere får tilsendt et SoftSkill CV, som sætter ord på deres styrker og kompetencer.