Skip to main content

”Vi kunne sagtens bare have taget en bowlingtur”

Da Online Advisor rakte ud, var det efter en periode, hvor virksomheden havde været hårdt ramt af både corona og travlhed. Der var opstået et behov for at samle teamet igen – kombineret med et ønske om at lære hinanden bedre at kende.

Online Advisor havde et ønske om dybere indsigt:
• Hvad kendetegner os hver især i teamet som personer?
• Hvad tager og giver os energi?
• Hvordan kan vi styrke vores kommunikation i teamet?

I forløb hos Praice Partner, Eva Lilleør

Med forståelse for Online Advisors situation og ønsker, tilrettelagde Praice Partner Eva Lilleør et skræddersyet forløb, der bestod af tre dele:

  1. Indledende øvelser og refleksioner: Alle skulle oprette Praice Profiler og invitere hinanden til feedback på dem
  2. En intensiv heldagsworkshop med Eva Lilleør: En dag med både øvelser og meget dybere indsigt i profilerne, de forskellige mindset og tilgang til ting, foretrukne ledelsesforme og naturlige kommunikationsformer
  3. Opfølgning et år efter: En opsamling for at sikre, at indsigten havde haft den ønskede effekt, og at Online Advisor havde haft gavn af forløbet

 

Et udbytte der overgik forventningerne

Spørger man Funda, Head of Ads hos Online Advisor, har de fået meget mere end den oprindelige indsigt, de søgte. Det gav pludselig mening, hvorfor de tidligere havde haft udfordringer. De havde jo lagt meget af overbliksansvaret hos en, der ikke var stærk på den grønne og strukturerede adfærdstype. Og en anden, der viste sig at være meget markant på den blå adfærdstype, havde kontinuerligt søgt en overordnet strategi. Med den indsigt, de nu har, kan de i højere grad lade folk stå for det, der falder dem mest naturligt.

Et år efter

Ved opfølgningen et år efter, bliver indsigten stadig brugt dagligt. Når der skal allokeres opgaver, bliver det gjort med tanke på de enkeltes mest fremtrædende styrker og interesser. Og både kommunikation og trivsel er væsentligt bedre end før workshoppen.

Inden vi talte med Eva Lilleør, havde vi behov for at samles som team igen. Gennem Eva og Praice Profilerne blev vi gjort opmærksomme på, hvor vi kan bruge hinanden, og hvordan vi kan spille hinanden gode. Det gjorde også, at vores kommunikation på tværs blev bedre. Jeg er rigtigt glad for, at jeg rakte ud. Vi kunne sagtens bare have taget en bowlingtur.”

Funda Yildirim, Head of Ads, Online Advisor

Hos Praice er vi klar til at tale nærmere om, hvordan vi også kan hjælpe jer med en dybere indsigt i teamets styrker – både de individuelle og de fælles.

Book et møde