Skip to main content

Samarbejdspartnere

Vores partnernetværk består af forskellige partnertyper, som på hver deres måde hjælper vores kunder med at få mest mulig værdi ud af deres Praice-løsning.

Praice Konsulenter

Praice Konsulent

Eva Lilleør

Eva arbejder som Executive Business Coach, og har arbejdet med personprofiler i 10+ år.

Udfra din Praice Profil hjælper Eva dig til at forstå dine styrker, hvordan du bringer dem i spil, og hvordan din adfærdsprofil kan hjælpe dig til et liv i bedre balance.

På teamniveau faciliterer Eva workshops med formålet at opnå bedre samarbejde og højere performance. Eva hjælper også dit lederteam til, hvordan man bedst leder forskellige arketyper.

Praice Konsulent

Linda Langkilde

Linda arbejder med individer, grupper og organisationer, hvor hun guider mennesker i at forløse deres fulde potentiale.

Linda bruger Praice til at fremme en høj arbejdstrivsel og feedbackkultur og har fokus på at sammensætte og rekruttere de rette medarbejdere og teams. Hun tilbyder både individuelle forløb for medarbejdere og ledere, samt skræddersyede workshops for afdelinger og virksomheder.
Praice Konsulent

Ricki Clausen

Ricki Clausen arbejder med at udvikle mennesker, både topatleter i sportens verden, men også ledere, teams og medarbejdere i erhvervslivet.

Ricki arbejder som coach og foredragsholder. Ricki’s coaching udspringer fra en tid som elitesportsudøver. Ricki coacher bl.a. i motivation, forandringsledelse og den gode leder.

Ricki bruger Praice til at belyse, hvordan du på individniveau eller som team kan finde frem til dine/jeres styrker og dermed højne din/jeres motivation og performance.

Forretningspartnere

Praice har indgået et tæt samarbejde med Candeno, der tilbyder ledige adgang til at oprette og tilgå deres Praice Profiler direkte fra Candenos digitale jobunivers.

Gennem et nyt samarbejde vil det være muligt for de kommuner, der benytter MYRUP & NYHAUGE’s Digital JobHelp at tilbyde deres brugere direkte adgang til at oprette og tilgå deres Praice Profiler via deres digitale platform.

En del af JobTech

Praice er en del af leverandørnetværket JobTech. JobTech handler om åbenhed, om samarbejde og om en fælles forpligtelse til at give vores kunder den bedste brugeroplevelse – på tværs af leverandørvalg.

Via JobTech samarbejder vi med:

Bliv klogere på JobTech her