Vi kan ikke gøre det uden

Vores samarbejdspartnere

Vi kan ikke gøre det uden

Vores samarbejds-partnere

Vores partnernetværk består af forskellige partnertyper, som hjælper vores kunder med at få endnu mere værdi af deres Praice løsning og hjælper Praice med udvikling af nye services til vores kunder . Er du interesseret i at blive Praice partner så tøv ikke med at kontakt os.

Eva Lilleøre

Eva Lilleør er certificeret Praice konsulent og Praice Partner.

Eva arbejder som Executive Business Coach, og har arbejdet med personprofiler i 10+ år.

Udfra din Praiceprofil  hjælper Eva dig  til at forstå dine styrker, hvordan du bringer dem i spil og hvordan din adfærdsprofil kan hjælpe dig til et liv i bedre balance.

På team niveau faciliterer Eva workshops, til at opnå bedre samarbejde og højere performance. Eva hjælper også dit lederteam til, hvordan man bedst leder forskellige arketyper.

Linda Langkilde

Linda Langkilde er certificeret Praice konsulent og Praice Partner.

Linda arbejder med individer, grupper og organisationer, hvor hun guider dem i at forløse deres fulde potentiale.

Linda bruger Praice ved at fremme en høj arbejdstrivsel og feedbackkultur med fokus på at sammensætte og rekruttere de rette medarbejdere og teams. Hun tilbyder både individuelle forløb for medarbejdere og ledere, samt skræddersyede workshops for afdelinger og virksomheder.

Ricki Clausen

Ricki Clausen har været Praice Partner i 2 år.

Ricki arbejder som coach og foredragsholder. Ricki’s coaching udspringer fra en tid som elitesportsudøver. Ricki coacher bl.a. i motivation, forandringsledelse og den gode leder.

Måden Ricki bruger Praice sker gennem, hvordan du på individniveau eller som team kan finde frem til dine/jeres styrker og dermed højne din/jeres motivation og performance.

Rekrutteringspartner

Rekrutteringspartner

Rekrutteringspartner

Medlemsorganisation

Business Partner

Flextribe er en platform til at finde erfarne freelance konsulenter. Alle konsulenter tilbydes at lave et Praice SoftSkill CV, som komplementerer deres faglige CV, således at kunderne har et bedre beslutningsgrundlag for at finde den rigtige konsulent.

Business Partner

Praice adfærdsprofil kan integreres i Edora’s løsninger til jobcentre og medlemsorganisationer så jobkonsulenterne får ét samlet system de kan anvende til sparring med jobsøgende. Edora har leveret ressourcestyring og booking løsninger (WFP) til det offentlige i mere end 10 år.

Business Partner

Praice har fra starten haft et tæt samarbejde med Microsoft og softwaren er udviklet i Microsoft Cloud (Azure) teknologi. Både software og data hostes i Microsoft’s professionelle datacentre i Europa.

Business Partner

Ofir er Danmarks næststørste jobformidlingsplatform. Praice og Ofir deler en vision om at skabe gode jobmatch. Derfor tilbydes Ofir’s kunder adgang til Praice’s Premium produkter til en favorabel pris.