Skip to main content

Vi kan ikke gøre det uden vores samarbejdspartnere

Vores partnernetværk består af forskellige partnertyper, som hjælper vores kunder med at få endnu mere værdi af deres Praice løsning og hjælper Praice med udvikling af nye services til vores kunder . Er du interesseret i at blive Praice Partner så tøv ikke med at kontakte os.

Praice Konsulent og Praice Partner

Eva Lilleør

Eva arbejder som Executive Business Coach, og har arbejdet med personprofiler i 10+ år.

Udfra din Praice Profil hjælper Eva dig til at forstå dine styrker, hvordan du bringer dem i spil, og hvordan din adfærdsprofil kan hjælpe dig til et liv i bedre balance.

På teamniveau faciliterer Eva workshops med formålet at opnå bedre samarbejde og højere performance. Eva hjælper også dit lederteam til, hvordan man bedst leder forskellige arketyper.

Praice Konsulent og Praice Partner

Linda Langkilde

Linda arbejder med individer, grupper og organisationer, hvor hun guider dem i at forløse deres fulde potentiale.

Linda bruger Praice til at fremme en høj arbejdstrivsel og feedbackkultur og har fokus på at sammensætte og rekruttere de rette medarbejdere og teams. Hun tilbyder både individuelle forløb for medarbejdere og ledere, samt skræddersyede workshops for afdelinger og virksomheder.
Praice Konsulent og Praice Partner

Ricki Clausen

Ricki Clausen arbejder med at udvikle mennesker, både topatleter i sportens verden, men også ledere, teams og medarbejdere i erhvervslivet.

Ricki arbejder som coach og foredragsholder. Ricki’s coaching udspringer fra en tid som elitesportsudøver. Ricki coacher bl.a. i motivation, forandringsledelse og den gode leder.

Ricki bruger Praice til at belyse, hvordan du på individniveau eller som team kan finde frem til dine/jeres styrker og dermed højne din/jeres motivation og performance.

Medlemspartnere

Business Partnere

Flextribe er en platform til at finde erfarne freelance konsulenter. Alle konsulenter tilbydes at lave et Praice Soft Skill CV, som komplementerer deres faglige CV, således at kunderne har et bedre beslutningsgrundlag for at finde den rigtige konsulent.

Praice Profilerne kan integreres i Edora’s løsninger til jobcentre og medlemsorganisationer, så jobkonsulenterne får ét samlet system, de kan anvende til sparring med jobsøgende. Edora har leveret ressourcestyring og bookingløsninger (WFP) til det offentlige i mere end 10 år.

Praice har fra starten haft et tæt samarbejde med Microsoft, og softwaren er udviklet i Microsoft Cloud (Azure) teknologi. Både software og data hostes i Microsoft’s professionelle datacentre i Europa.

Ofir er Danmarks næststørste jobformidlingsplatform. Praice og Ofir deler en vision om at skabe gode jobmatch. Derfor tilbydes Ofir’s kunder adgang til Praice’s Premium produkter til en favorabel pris.