Praices blogunivers

Her vil vi give jer et indblik i maskinrummet. Der vil både være til dig, der gerne vil med helt ind i videnskaben bag Praice- og til dig, der er nysgerrig på, hvad Praice egentlig er og kan.

Filter

Praice

Tænk hvis man nemt kunne blande leverandører til sit eget digitale jobcenter

april 20, 2022
Markedet for digitale løsninger til landets jobcentre og A-kasser har hidtil været kendetegnet ved at være markant domineret af store leverandører, der på hver sin vis har forsøgt at levere på alle områder af den digitale beskæftigelsesindsats. De har også gjort det godt. Vi lever dog nu i en tid,…
PraiceProdukt

Praice Jobmatchrapport – et nyt produkt bliver til

marts 16, 2022
Et nyt produkt har set dagens lys hos Praice - nemlig den personlige Jobmatchrapport. Vi har i den forbindelse bedt Praice’s CEO, Christian Højfeldt, om at sætte lidt uddybende ord på det: Hvad er en Jobmatchrapport? ”Jobmatchrapporten er en avanceret analyse af en persons mest egnede jobmatch baseret på vedkommendes…
JobsøgerPraice

5 grunde til at lave et Soft Skill CV via Praice

marts 9, 2022
Har vi fanget din interesse? I så fald kan du oprette din egen profil her. Vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen!
Praice Brand værdier
Brand værdierOm PraicePraice

Praices brand værdier

oktober 26, 2021
Tilbage i august afholdte vi i Praice-teamet en workshop, hvor vi klarlagde Praices brand værdier. Selvom det er en proces, som ofte er tidskrævende, var det som om at der fra starten var enighed om de tre værdier vi landede på. Du kan læse om vores brand værdier i blogindlægget.
JobsøgerKandidatrejse

Du skal ikke være dig selv, hvis du vil lande drømmejobbet

juli 28, 2021
Vores CEO Christian interessere sig meget for unbiased rekruttering, hvorfor personlighedstest ikke er så retvisende og så støtter han Lars Lundmanns tese om: "Du skal ikke være dig selv.". Det og bogen har han skrevet et indlæg om.
JobsøgerKandidatrejse

Netværksvalidering – brug dit netværk når du søger job

juli 20, 2021
Netværk er en meget vigtig del af en jobsøgningsproces. I sidste ende kan det være netværket der er årsag til, at du finder dit næste job. Vores CEO Christian giver dig nogle konkrete råd til, hvordan du aktiverer dit netværk.
JobsøgerKandidatrejse

Vores kandidatrejse startede med Praice

juni 1, 2021
Vores kandidatrejse startede med Praice. Stefan og Marica har begge brugt Priace. Deres historier er ikke den samme, men udfaldet er. De fik begge et job ved at bruge Praice, og ikke mindst en fornyet selvtillid.
CSRInfo

Praice skriver under på mere diversitet i det danske erhvervsliv

maj 26, 2021
Vi har skrevet under på mere diversitet i erhvervslivet. Artiklen er til dig der gerne vil vide, hvad vi gør for at øge diversiteten. Vores COO Christina sætter konkrete tal på, hvad vi i Praice gør nu, og hvor vi gerne vil hen.
DatadrevetPraiceRekruttering

HR og datadrevet rekruttering

april 7, 2021
Denne artikel er interessant for dig, der gerne vil blive klogere på sammenspillet mellem HR og data. Praice forener HR og data. Det gør vi ved at finde den rette balance mellem teknologi, herunder AI og machine learning, og mennesker.
Videnskaben

Personlighed vs. adfærd

marts 23, 2021
Er der forskel på personlighed og adfærd? Og dermed også på de forskellige typer af testværktøjer til rekrurttering? Svaret er JA.
AutoScreenPraiceProdukt

AutoScreen

marts 23, 2021
Screening foretages, når der er flere ansøgere end dem, som bliver kaldt til jobsamtale.
Info

Velkommen til Praice

marts 23, 2021
Velkommen til Praice. Bliv klogere på, hvad Praice egentlig er. Kort fortalt er Praice et adfærdsprofil værktøj. Læs mere i artiklen.