Få dit eget soft skill CV

– Helt gratis

Øg din personlige indsigt med Praice.
Få sat ord på dine kompetencer og styrker med dit eget Soft Skill CV.

Velkommen til Praice

Vi tilbyder gratis adfærdsprofiler, der tager udgangspunkt i 6 forskellige adfærdstyper; f.eks. den tolerante, den vurderende og den udviklende type. Når du udfylder din Praice-profil, vil du dermed nemt kunne danne dig et overblik over dine styrker. Derudover kan du frit downloade en rapport med beskrivelser af netop dine styrker og dine udviklingsmuligheder.

Hvordan opretter jeg mig

Du kan få et bedre indblik i din adfærd, ved at oprette en gratis profil i Praice. Du opretter dig under Log Ind. Du praicer dig selv ved at vælge de 12 ord, der beskriver dig bedst, og efterfølgende sætte dem i prioriteret rækkefølge. For at gøre din profil mere nuanceret, kan du til sidst invitere dine venner og kollegaer til at praice dig. Og så kan du vælge om du vil give din nuværende eller evt. kommende arbejdsgiver mulighed for at se din profil.

Brug Praice i jobsøgning

Det kan være svært at sætte ord på, hvad man er rigtig god til. Du kan derfor, med fordel, sætte din Praice-profil i spil til at beskrive dig selv og dine styrker i en ansøgning. I jobsøgningen handler det ikke bare om at sælge sig selv, det handler også om at finde det rigtige arbejdsmæssige match. Og jo mere indsigt du har i dine styrker og foretrukne arbejdsrammer, desto nemmere er det at finde det gode match.

Bliv bedre til at løse konflikter

Ofte opstår konflikter, når vi ikke forstår hinanden. Øget selvindsigt – især indsigt i, hvordan andre opfatter vores adfærd – er det første skridt mod en god løsning af konflikter. Det næste skridt er at forstå baggrunden for den andens adfærd og behov. Dette kan f.eks. gøres ved at sammenligne din profil med den andens. Ved at sætte ord på ligheder og udfordringer kan før oversete løsninger nemmere vise sig.

Når du har oprettet og praicet dig selv kommer du frem til denne side.
Du kan til en hver tid downloade den fulde rapport med uddybende forklaringer her.
Her kan du se, om du har fået praices fra din familie, venner eller kollegaer. Du vil ikke kunne se, hvad de enkelte personer har svaret.
Her kan du få et hurtigt overblik over din farve- dvs. typekombination.
De 12 ord, som de fleste bruger til at beskrive dig, ses her i prioriteret rækkefølge.
Vi samarbejder med

Vi er stolte af vores alle vores partnere. Se et udpluk af hvem vi samarbejder med herunder.

Praice – En bedre jobsøgning

Profilerne er gratis for alle og det tager kun få klik at komme igang.