Skip to main content

Velkommen til Praice  

Denne artikel er interessant for dig, der gerne vil vide, hvad Praice egentlig er.   

Hvem er Praice?

Praice startede tilbage i 2015, med et fokus på adfærdsprofiler til rekruttering og team udvikling. Praice kombinerer styrkerne indenfor psykologi, matematik og teknologi. Vores AI bruger statistiske metoder til at beregne det bedste match mellem virksomheder og kandidater baseret på adfærdsprofiler.  

Praice giver din virksomhed mulighed for, at du får et større indblik i dine kollegaer og kandidater. Det kan hjælpe med en mere effektiv screening af kandidater og med at forudsige hvem der vil performe bedst i et givent job.

Praice henvender sig derfor især til virksomheder, som rekrutterer mange til samme type af jobs, så som call centre, kunderådgivning, detailkæder, hotel og restaurantkæder, forlystelsesparker m.v.

Ved at bruge performance fra eksisterende medarbejdere, kan vi forudsige hvem i kandidatpuljen, som vil performe bedst i fremtiden. Vores kunder beretter om en kæmpe tidsbesparelse i screeningsprocessen, mindre churn og højere medarbejder performance.   

Arketyperne

Praice adfærdsprofiler er udarbejdet efter C. G. Jung analytisk psykologi med afsæt i arketyper.  

En af styrkerne ved Praice som værktøj, er at det udelukkende arbejder med positiv psykologi. Vi tror på at hver kandidat er unik, og derfor er der ikke et resultat fra Praice.

Praice adfærdsprofil kan derfor ses som et overblik over en persons superkræfter.  

Vi arbejder med 6 arketyper, der hver især har et sæt klare karakteristika.  Procentsatserne mellem de 6 arketyper kan variere mellem de praices man modtager. Det afhænger af om de kommer fra venner, familie eller arbejdsrelateret relationer.  

De 6 arketyper omfatter:  

 

Disse 6 arketyper har karaktertræk der er særegne.  Og hver farve er bygget op som en meget stereotyp persona.  

360 graders vurdering 

En anden styrke ved Praice, og der hvor Praice skiller sig ud i forhold til andre, er gennem vores adfærdstestværktøjer, der giver en 360 graders vurdering. Det giver et mere nuanceret billede af dig, samt én helhed i dig som person.

Konsulentvirksomheden Ballisager lavede i 2019 én undersøgelse, hvor det fremgik at 22% af de kvindelige og 26% af de mandlige adspurgte jobsøgere, I personlighedsundersøgelser, svarede efter hvad de troede en virksomhed søgte.  

Unbiased rekruttering 

Praice’s mission er derfor at sikre det gode kandidatmatch, en unbiased rekruttering og en god ansættelsesproces for kandidaterne.  Det synes vi er vigtigt, uanset om de får jobbet eller ej. Selve processen efterlader dermed kandidaterne med en øget selvindsigt.

Vi kender alle at være sultne inden frokost, ikke at have fået nok søvn osv., hvilket alle er parametre der kan have en afgørende betydning i en rekrutteringsproces. Med Praice undgår I dermed den menneskelige bias. Det gør I fordi Praice er sammensat ud fra data. I kan derfor sortere jeres kandidater efter en 360-graders vurdering.  

På den måde opnås langt mere objektivitet end ved den menneskelig udvælgelse. Det mindsker også fordomme i forhold til arketyper og beslutninger baseret på momentane mentale udsving. 

Som I nok fornemmer er der meget mere til Praice. I vil derfor opleve et univers, hvor der både vil være beskrivelser omkring Praice og hvad Praice tilbyder, men vi vil også gerne dele ud af, hvad der inspirerer os. 

Velkommen til Praice artikelunivers! Og god læselyst.

Tina Nørregaard

Author Tina Nørregaard

Kundechef i Praice. Jeg brænder for at sikre vores kunder den bedste og mest udbytterige oplevelse af Praice.

More posts by Tina Nørregaard