Skip to main content

I kølvandet af MYRUP & NYHAUGE’s tilslutning til JobTech tidligere på året, er vi begejstrede over at kunne offentliggøre, at vi kan tilbyde en  integration, der nu gør oplevelsen endnu bedre for ledige borgere i de kommuner, hvis jobcentre tilbyder Digital Jobhelp.

Fremadrettet kan disse borgere nemlig få mulighed oprette Praice Profiler, udforske deres soft skills og få konkret hjælp til den personlige del af jobsøgningen direkte fra MYRUP & NYHAUGE’s digitale univers.

Vi har interviewet direktør hos MYRUP & NYHAUGE, Rikke Nyhauge, samt CEO i Praice, Christian Højfeldt om deres tanker om det nye og tættere samarbejde.

“En stærk tilføjelse til vores løsning”

“Vi er utroligt begejstrede for vores nye samarbejde med Praice, da det bringer spændende nye muligheder til vores digitale løsning til jobcentre og a-kasser. Hos MYRUP & NYHAUGE har vi altid stræbt efter at levere både nytænkende og effektive værktøjer til vores kunder, og det synes vi, at Praice’s soft skill-løsning taler rigtigt fint ind i.

Vælger vores kunder muligheden ift. Praice, vil integrationen betyde, at vi kan tilbyde brugerne en endnu mere omfattende platform, hvor de også kan kortlægge deres soft skills, og det ser vi som værende ret afgørende i dagens konkurrenceprægede jobmarked. Da det jo ofte er folks personlige kompetencer, der gør dem unikke, kan dette betyde et væsentligt forspring i de ledige borgeres jobsøgningsproces.

Samtidig behøver brugere ikke længere at lede efter separate værktøjer til at evaluere deres færdigheder. Med integrationen kan de nu styrke deres jobsøgning direkte fra vores platform. Dette gør hele processen mere strømlinet og mere effektiv, og det hjælper vores brugere med at præsentere sig selv på en måde, der virkelig fremhæver deres unikke kvalifikationer.

Vi ser frem til samarbejdet med Praice og til sammen at udvikle endnu flere nye måder at forbedre jobmulighederne for danske borgere på. Sammen vil vi skabe en positiv indvirkning på det danske arbejdsmarked.”

“En professionel samarbejdspartner der fører os endnu bredere ud blandt landets jobcentre”

Hos Praice er begejstringen lige så stor. “MYRUP & NYHAUGE er en af landets største udbydere af digitale jobcenterløsninger. Vi oplever dem som topprofessionelle og de står med en virkelig stærk platform, som vi er meget stolte over at kunne blive repræsenteret igennem,” forklarer Christian Højfeldt.

“Vores løsning til soft skill-profilering har allerede hjulpet mange jobsøgende med at finde deres vej til drømmejobbet. Dette er en mulighed for at hjælpe endnu flere. Det betyder rigtigt meget for os. Potentielt vil vi med dette samarbejde kunne brøste os af en repræsentation i digitale jobcentre på tværs af størstedelen af de danske kommuner. Det gør, at vi virkelig kan nå ud til et bredt udvalg af jobsøgende og hjælpe med at lette overgangen til arbejdsmarkedet for rigtigt mange mennesker.

Vi er superspændte på det fremtidige samarbejde – og stolte over samtidig at kunne honorere vores JobTech-løfte til kommunerne om at kunne arbejde sammen på tværs og også gøres deres liv nemmere. De første reaktioner er kommet ind, og vi ved, at interessen er der for vores fælles løsning, så det bliver en virkelig spændende tid, vi går i møde nu.”

Interesseret i at høre mere?

Både Praice og MYRUP & NYHAUGE er at finde på årets Jobcamp i Aalborg den 9. og 10. november, og besvarer gerne spørgsmål der.

Det er også muligt at rette direkte henvendelse til os hver især – vi står fuldt til rådighed.

Tina Nørregaard

Author Tina Nørregaard

Kundechef i Praice. Jeg brænder for at sikre vores kunder den bedste og mest udbytterige oplevelse af Praice.

More posts by Tina Nørregaard